dinsdag juli 16 , 2019

Wat is cache?

Cache is deel van het geheugen van een computer, dat sneller toegankelijk is dan het deel waar de gegevens daadwerkelijk bewaard worden.

Cache mbt. webpagina's

De meeste browsers slaan recent bezochte pagina’s op in een cache-geheugen, zodat bij een nieuw bezoek niet alle inhoud en afbeeldingen opnieuw van het internet gedownload hoeven worden. Bij Internet Explorer worden webpagina’s en -bestanden tijdelijk opgeslagen in de map 'Tijdelijke Internetbestanden' of 'Temporary Internet Files' op uw computer.

Cache mbt. zoekmachines

Ook een zoekmachine als Google maakt gebruik van een cache. In plaats van een webpagina real-time te analyseren, worden pagina’s opgeslagen in de database van de zoekmachine. op deze wijze kan de zoekmachine sneller zoekresultaten genereren.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.