dinsdag juli 16 , 2019

Wat is spam?

Spam is de verzamelnaam voor alle e-mail die u ongevraagd wordt toegestuurd.

Spam is te vergelijken met het foldermateriaal dat u in uw gewone brievenbus ontvangt.

Verboden

Omdat het versturen van een electronisch reclamebericht wel erg goedkoop en gemakkelijk gaat, is het versturen van spam tegenwoordig in veel landen (waaronder de EU) verboden.

Uitzonderingen

Een bedrijf dat uw e-mailadres heeft verkregen bij de verkoop van een product of een dienst, mag uw adres ook gebruiken voor het verzenden van berichten, zelfs indien u daar geen toestemming voor hebt gegeven. Bovendien is het verbod uitsluitend van toepassing op berichten die ontvangen worden door particulieren.

Omvang

De hoeveelheid spam neemt nog steeds flink toe. Volgens internetbeveiligers is de spam vorig jaar toegenomen van 54 tot 85 procent van alle e-mailverkeer. In 2001 was dat nog slechts 7 procent.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.