donderdag juni 20 , 2019

E-mail marketing

Direct marketing is een bekend en bewezen communicatie-instrument. Een persoonlijke brievenbus is en blijft de juiste plaats om huidige en potentiële klanten rechtstreeks en persoonlijk te bereiken.

Momenteel rijst wel de vraag: welke brievenbus? De traditionele of de elektronische? Het antwoord ligt voor de hand...

"E-mail is de meest populaire vorm van communicatie na de telefoon en ligt al ver voor op de zakelijke brief"

E-mail marketing: vier maal efficiënter!

  1. De 'E' in E-mail staat voor Electronic, maar ook voor Efficiënt. Productiekosten en distributiekosten zijn fractioneel ten opzichte van "papieren" mailings. Bij een mailing naar 10.000 adressen kan worden gedacht aan 5 tot 10 procent van de huidige kosten.
  2. Tijdsefficiënter: het creëren van een e-mail nieuwsbrief gaat vele malen sneller dan het produceren van een papieren gedrukt exemplaar. Geen distributie van drukwerk, geen enveloppen vullen, geen herdruk omdat er tóch een foutje is ingeslopen. Een e-mail campagne naar 10.000+ adressen neemt niet meer tijd in beslag dan het opstellen van een document op een PC. Hierdoor kan direct worden ingespeeld op veranderingen in de markt.
  3. Hoge respons: e-mail is zich aan het ontwikkelen tot een onvermijdelijk advertentiemedium. Ruim 85 procent van alle e-mails wordt gelezen door hun ontvangers (wanneer deze ontvanger zich aktief heeft aangemeld voor een e-mail nieuwsbrief ), zo blijkt uit een recente studie. Bovendien blijkt dat ruim dat 30 procent van deze ontvangers heeft doorgeklikt naar de website en een aankoop heeft verricht.
  4. Meetbaar: de verzender kan vaststellen wie de e-mail ontvangen heeft door te registreren of de ontvanger via de e-mail naar de website heeft doorgeklikt.

Wat kan HvN webdesign voor u betekenen?

Verhoog de bezoekers aantallen van uw website met e-mail marketing in de vorm van een nieuwsbrief of bedrijfs/product promotie.

Wij verzorgen de fraaie, in uw huisstijl of stijl van uw website, opgemaakte HTML e-mail als sjabloon. U kunt zelf online uw e-mail nieuwsbrief opmaken (WYSIWYG, inclusief toevoegen van foto's/afbeeldingen) - of - dat natuurlijk uitbesteden aan onze vakmensen. 

  • Klanten kunnen zich online aanmelden voor de nieuwsbrief
  • Geadresseerden kunnen zichzelf online afmelden voor de nieuwsbrief
  • Meerdere sjablonen mogelijk (kerst, zomer, winteracties, etc..).
  • Wij importeren alle e-mail adressen uit uw e-mail adressenbestand

 Meer weten? Voor prijzen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.