donderdag juni 20 , 2019

Advertentie laten ontwerpen?

Bij HvN webdesign kunt u advertentie's laten ontwerpen. Een advertentie kan bestemd zijn voor een krant, folder of magazine. Een advertentie kan ook een banner zijn op het internet. Door op een website een opvallende banner te plaatsen kunt u reclame maken voor uw website en zo meer bezoekers trekken. Het belangrijkste doel van advertenties is dat ze opvallend en verrassend zijn. Met een advertentie wordt uw boodschap aan uw (potentiële) klanten duidelijk overgebracht.

Een advertentie laten maken start met het aanvragen van een offerte via het contactformulier. In deze offerte zal in ieder geval een indicatie van de prijsstelling staan wat het kost om de advertentie te laten ontwerpen.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.