donderdag juni 20 , 2019

Bedrijfslogo en visitekaarten laten ontwerpen?

Bij HvN webdesign kunt u uw bedrijfslogo en visitekaarten laten ontwerpen. Waar gaat een mens op af bij het eerste contact met een onbekend persoon of instantie? Juist: op het uiterlijk. Dit geldt in sterke mate voor uw logo. Een bedrijfslogo dient om een goede eerste indruk achter te laten bij uw potentiële klant. Het logo zegt veel over uw bedrijf.

Een visitekaartje is een eerste indruk van uw bedrijf naar toekomstige klanten en relaties. Uw bedrijf moet op uw visitekaartje dus goed en betrouwbaar overkomen. De visitekaartjes die wij ontwerpen zijn professioneel, opvallend en duidelijk, zodat uw bedrijf ook echt een goede eerste indruk maakt. Voorbeelden van ontwikkelde visitekaarten vindt u op het portfolio.

Met een creatief ontwerp van HvN webdesign wordt uw identiteit versterkt en wordt bij de klant een positief imago gecreëerd. De opdracht voor een ontwerp van logo kan indien gewenst geheel via internet verlopen. Dit waarborgt het afronden op de korte termijn.

Een bedrijfslogo laten maken start met het aanvragen van een offerte via het contactformulier. In deze offerte zal in ieder geval een indicatie van de prijsstelling staan wat het kost om uw logo te laten ontwerpen.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.