donderdag juni 20 , 2019

Posters of Flyers laten ontwerpen?

Bij HvN webdesign kunt u tegen erg scherpe tarieven een flyer of poster laten ontwerpen. Flyers en posters zijn een makkelijk en goedkoop medium en hebben door hun vorm en uitstraling extra attentiewaarde. HvN webdesign ontwerpt posters en flyers van hoog creatief niveau naar uw wens. Het grote voordeel van posters en flyers is dat de kosten voor het drukken van grote oplagen erg laag zijn.

Een eenvoudige, aantrekkelijke full color flyer of poster kunt u al voor het lage tarief vanaf  € 100,- laten ontwerpen door HvN webdesign! U geeft voor het ontwerpproces uw wensen en voorkeuren aan en HvN webdesign en HvN webdesign levert een exclusief ontwerp.

Wilt u liever een professioneel zakelijk poster of flyerontwerp, of gaat uw voorkeur uit naar een exclusief ontwerp met een speciale uitstraling? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier. De ontwerpkosten voor professionele posters of flyers zijn afhankelijk van het formaat en het aantal werkuren aan de poster of flyer. De kosten variëren van ca. € 100,- tot € 499,- Indien gewenst kunt u meedenken in het ontwerpproces en u heeft de mogelijkheid commentaar te geven dat HvN webdesign vervolgens in uw poster of flyer verwerkt.

U kunt uw posters en flyers tegen scherpe tarieven laten drukken bij HvN webdesign!

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.