donderdag juni 20 , 2019

iDEAL installatie

Wat is iDEAL en hoe werkt het

iDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. iDEAL sluit aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren. U heeft daarmee direct 12,5 miljoen potentiële klanten!

Via de iDEAL betaalmethode op de website van uw webwinkel selecteert de consument haar eigen bank waarna een betaalverzoek wordt verstuurd naar de gekozen bank. De consument logt daarna in op de internetbankier omgeving van de eigen bank en kan daar de betaling autoriseren. Indien de consument voldoende saldo op de rekening heeft kan de betaling worden geautoriseerd en daarmee is betaling aan de webwinkelier gegarandeerd.

Het bedrag wordt afhankelijk van uw bank binnen 48 uur op uw rekening bijgeschreven. Op het ideal dashboard kunt u direct zien of de betaling geslaagd is. U krijgt, indien de betaling geslaagd is, een bevestiging van de bank. Daarna kunt u overgaan tot levering van de producten of diensten.

Hoe iDEAL integreren in Joomla! Virtuemart?

iDEAL account aanvragen bij uw bank Omdat iDEAL ontwikkeld is door de Nederlandse banken, waaronder de Rabobank, de Postbank/ING en ABN Amro. Dit kan het in de meeste gevallen direct gekoppeld worden aan de zakelijke bankrekening. Meestal kunt u direct online iDEAL aanvragen bij uw bank.

iDEAL component aanschaffen Om iDEAL in uw webshop te integreren heeft u het iDEAL component nodig. Met dit component wordt iDEAL snel en veilig geimplementeerd en kunt u binnen 15 minuten iDEAL betalingen ontvangen. (na goedkeuring van uw bank)

Kosten virtuemart iDEAL Inclusief installatie en de testbetalingen €149,00 Vraag hem vandaag nog aan!

 

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.