dinsdag juli 16 , 2019

Webwinkel

Een webwinkel ook wel E-commerce genoemd is het kopen en verkopen van producten en diensten via internet. Jaar in jaar uit groeit het online zakendoen met dubbele cijfers. Wij stylen uw webshop geheel naar uw eigen huisstijl. Ook kunnen we de koppeling maken met betalingen door middel van iDEAL en PayPal.

Virtuemart maakt het voor u mogelijk om op efficiënte manier zaken te doen via het internet. Het is voor u eenvoudig artikelen, afbeeldingen en prijzen van artikelen en verzenkosten toe te voegen of te wijzigen.

De prijs is v.a. € 999,00

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.