donderdag juni 20 , 2019

Website offerte

Bij HvN webdesign is het mogelijk om in enkele minuten een gratis website offerte op te vragen. Wij stellen u enkele vragen waarna het mogelijk is u een goede webdesign prijs te offreren. Zo zijn de hoeveelheid webpagina's van belang op de prijs, maar ook of u bijvoorbeeld de huisstijl digitaal in uw bezit heeft. Via een checklist met vragen kunnen wij u zo na enkele minuten een prijsindicatie afgeven. Op deze manier geven wij enkele website offertes per week af.

Onze website offerte is gratis en verbindt u tot niets

Besluit u bij HvN webdesign een prijsopgaaf aan te vragen dan hoeft u niet bang te zijn dat u verplichtingen met ons aan gaat. De offerte is vrijblijvend en kunt u desgewenst vergelijken met andere website bouwers. Neemt u eens contact op met ons zodat wij u snel kunnen voorzien van een gratis prijsvoorstel op het gebied van een website offerte. Ons telefoonnummer is 0650 960987. Via de e-mail is het uiteraard ook mogelijk een offerte aan te vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.