donderdag juni 20 , 2019

Website ontwerpen

HvN webdesign houdt zich sinds 2004 bezig met het ontwerpen van websites. Het ontwerp van een website is een vak apart, naast de technische aspecten van een website komt ook de gebruiksvriendelijkheid van een website om de hoek kijken. Met de indeling van de menubuttons bijvoorbeeld moet tijdens de ontwerpfase al rekening gehouden worden. Voordat de website geprogrammeerd gaat worden in HTML, de website taal, laten we aan u als opdrachtgever eerst enkele ontwerpen zien van uw Website ontwerpen. Hieruit kunt u direct een keuze maken of uw wensen aan ons kenbaar maken.

Website laten ontwerpen

Wij laten u net zolang verschillende ontwerpen van uw nieuwe website zien tot dat u ervan overtuigd bent dat dit de website is die u voor ogen had. Over één ding hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, u wordt continu betrokken bij het website ontwerpproces. Kortom: voor het ontwerpen van een website bent u bij HvN webdesign aan het juiste adres. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Website ontwerpen

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. HvN webdesign maakt niet alleen websites die er goed uitzien, maar die ook functioneel en goed vindbaar zijn door zoekmachines. En dat volledig naar uw wens. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet uitdragen.

Het internet kan ingezet worden om, naast het geven van extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. Het is uiterst belangrijk om, ook op het gebied van zoekmachine marketing, bij te blijven of zelfs uw concurrenten te overtreffen.

Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering

HvN webdesign is zich ervan bewust dat haar eigen bedrijfsvoering impact heeft op de omgeving. Daarom willen we verantwoord zaken doen. Duurzaamheid is onderdeel van onze kernwaarden. De belangrijkste stap voor HvN webdesign was het implementeren van een paperless office (papierloos kantoor) .

Goede doelen

Wij geven Goede doelen (stichtingen) 50% korting op een CMS website. Met een CMS website kunt u de website in de toekomst zelf bijhouden zonder kennis van html. Als u bekent bent met internet en word dan kunt u al een website bewerken. Dit scheelt u weer een hoop kosten.